Felhasználónév:    Jelszó:   
center-left.png center-right.png
Navigéció
blank.gif blank.gif
facebook
blank.gif blank.gif
Oktatóink - Balatoni Marika

 

Marika

Balatoni Marika(Maitri)

 

A mozgás mindig az életem része volt. Négy éves koromtól műkorcsolyáztam, ami korán kifejlesztette bennem a fegyelmezett, tudatos, de örömteli mozgás élményét. Fiatalabb éveimben kipróbáltam az éppen divatos irányzatok jó néhány műfaját: jártam aerobic, step aerobic, spinning és táncórákra. Mivel ezek a tevékenységek nem hozták el a teljességet számomra, elvégeztem a csi kung  négy fokozatát, amit mind a mai napig gyakorlok. Ennek ellenére tovább kerestem.

A jógába a Padma jóga stúdióban szerettem bele, itt végeztem Nalini női jóga oktató képzést Kovács Gyöngyi Nalininél, mely egy tartalmas színes világot nyitott ki számomra. Ezt követően a Purnam jóga akadémián végeztem el a meditáció oktató képzést ahol újabb technikákkal lettem gazdagabb. Az ayurvédikus jóga tudományát dr Indu Arorától sajátítottam el. A Himalájai jóga tradíció beavatott tanítványa 2011-ben lettem. Nyaranta részt veszek a tradíció csend elvonulásain.

Mivel a jóga tudománya szinte kimeríthetetlen tovább bővítettem ismereteimet Kornhoffer Tündi és Mezősi Anna női jóga terapeuta képzésén, ahol elsajátíthattam, hogy egyéni problémák esetén milyen gyakorlatok és technikák alkalmasak az egyensúly helyreállításához.Ez volt az a pont ahol kikristályosodott, hogy mely rétegek azok ahol már más technikákat érdemes hívni a felbukkanó lelki tartalmak értelmezéséhez.Két éve, hogy Kocsi Andrea Zsuzsanna pszihodráma vezetővel, az -Inspirál stúdió megálmodójával-ötvöztük a női jóga és a pszihodráma tárházát. Tanfolyami keretek között, meghitt biztonságos közegben vezettük a résztvevő hölgyeket lelkük mélyebb rétegei felé. 2019 tavaszán elvégeztem S Gergely Annarózsa első kismama oktató képzését, mely ismét egy transzformációt hozott számomra, melyben megtapasztalhattam, hogy mennyire fontos ebben az áldott állapotban a kismamák minden rezdülésének tudatosítása, hiszen a magzat mindent visz magával akár egy életen át sejtszinten. 

Óráimon és tanfolyamaimon ötvözöm a megszerzett tapasztalatokat melyek így mélyrehatóakká és hatékonyakká válnak.

Számomra a jóga az örömteli élet megélését jelenti az élet minden területén, hiszen a gyakorlás nem ér véget a jógamatracon.

Szeretettel várlak óráimon amennyiben szeretnél feltöltődni, ellazulni és közelebb kerülni önmagadhoz!

Mestereim:

Kovács Gyöngyi Nalilni

Bálint János

dr Indu Arora

Swámi Ritavan

dr Stoma Parker

Asutos Sarma

Kornhoffer Tünde

Mezősi Anna

S. Gergely Annarózsa

 


purple-btm-left.png purple-btm-right.png
Comments
No Comments have been Posted.
purple-btm-left.png purple-btm-right.png
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
purple-btm-left.png purple-btm-right.png
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted a jelszavad?
Kérj újat!.
blank.gif blank.gif
centerb-left.png centerb-right.png
center-left.png center-right.png
centerb-left.png centerb-right.png