Felhasználónév:    Jelszó:   
center-left.png center-right.png
Navigéció
blank.gif blank.gif
facebook
blank.gif blank.gif
Oktatóink - Fauszt Annamari

 

Fauszt Annamari

Kismama jóga oktató
  

Azt hiszem, olyan 15 éve volt, amikor először elmentem egy jóga órára, s akkor még gondolatként sem fordult meg a fejemben, hogy valaha én is oktatni fogok. Arra viszont tisztán emlékszem, hogy lenyűgözött az a tény, hogy a jógatanfolyamot tartó negyvenes hölgy is akkor kezdett el oktatni… és én csodálattal vegyes érdeklődéssel követtem az óráit.

Aztán pár évig hol jártam jógázni, hol nem, ahogy az élet hozta. Egészen addig míg 2012-ben találkoztam a női jógával. A hatha jógának ez a speciális irányzata teljesen magával ragadott, s úgy éreztem, hogy erről szeretnék még többet megtudni, még többet tanulni a női egészségről, a nőiségről, annak aspektusairól és minden másról, ami ehhez bárhogyan is kapcsolható. Így 2014 februárjától egy női jóga oktatói képzésen találtam magam, de a cél még akkor sem az volt, hogy oktató legyek, „csak” a tanulás iránti vágy hajtott. Ebből a tanfolyamból aztán egy csodálatos belső utazás lett önmagam felé, saját nőiségem felé, s hétről-hétre egyre jobban feltöltött a képzést végző társaimból alakult női kör ereje. 2015-től majd 2 éven át egy női jógaterapeuta képzésen igyekeztem tovább bővíteni tudásom és tapasztalatom, s 2017 tavaszán egy kismama jóga oktatói továbbképzést is elvégeztem. Örülök, hogy ezáltal most lehetőségem nyílik a nőket a várandósság csodálatos időszakában zajló testi-lelki folyamatokban, a szülésre való felkészülésben és ráhangolódásban is támogatni.

Az óráim során igyekszem megerősíteni a kismamákat abban, hogy merjenek a belső hangra és a testük jelzéseire hallgatni, bízzanak magukban és abban az ősi erőben, ami minden nőben ott szunnyad és csak arra vár, hogy felébresszék.

Szeretettel várlak Téged is, ha már betöltötted a 13. hetet.

purple-btm-left.png purple-btm-right.png
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted a jelszavad?
Kérj újat!.
blank.gif blank.gif
centerb-left.png centerb-right.png
center-left.png center-right.png
centerb-left.png centerb-right.png